Hozzávalók:
500 g mángold
7 db tojás
fél csokor petrezselyem
6 dkg parmezán sajt
1 marék mazsola
só, bors
3 evőkanál olívaolaj
Elkészítés:
Első lépésként a mángoldot mossuk meg, szárítsuk meg, majd vágjuk ki az eres részét és tépkedjük szét. Egy evőkanál olívaolajat felforrósítunk a serpenyőben és beletesszük a mángoldot. Kis lángon addig főzzük, míg össze nem esik. Ha megvan, akkor kivesszük a serpenyőből és kitöröljük azt.
A tojásokat verjük fel és sóval, borssal ízesítsük, a parmezánt szórjuk bele. Szórjuk a tojásba a mángoldot, az apróra vágott petrezselymet és a mazsolát. Egy serpenyőben ismét olívaolajat hevítünk, beleöntjük a masszát és mindkét oldalát megsütjük.
Végül megszórjuk még parmezánnal.