Hozzávalók:
1 db zsemle
20 g vaj
20 g cheddar sajt
20 g pannónia sajt
2 szelet bacon
2 szem koktélparadicsom
fél marék petrezselyemzöld
1 db tojás
Elkészítés:
A zsemle tetejét vágjuk le és szedjük ki a belsejét. Erre nem lesz szükségünk. A vajat olvasszuk meg és kenjük meg vele a zsemle szélét és a belsejét. A szalonnát vágjuk kockákra és süssük meg. A zsemle belsejébe szórjuk a sajt felét, majd tehetjük bele a bacont és a negyedekre vágott paradicsomot.
Üssük bele a tojást és szórjuk rá a többi sajtot is. A petrezselymet vágjuk apróra és szórjuk meg vele a sajtot. Alufóliába csomagoljuk be a zsemlét. Előmelegített sütőben 180 fokon 20 perc alatt készre sütjük.