34 °C
kevés felhő
2024. július 14., vasárnap
Örs, Stella

Több mint 100 000-en buliztak az idei Balaton Soundon

2024. július 10.
18.4031
Mariann profilja, adatai
Mariann
Idén is megrendezésre került Zamárdiban az egyik legkedveltebb hazai elektronikus zenei fesztivál, a Balaton Sound, ahol négy napon keresztül olyan világsztárok léptek fel a Nagyszínpadon, mint Timmy Trumpet, Marshmello és Paul Kalkbrenner, de még Azahriah is hatalmas bulit csapott. A szervezők egyelőre azonban nem árulták el, hogy jövőre is lesz-e Sound.


Új elrendezésben várta idén a látogatókat a Heineken Balaton Sound, érzésre pedig kisebbnek is tűnt a fesztivál területe, mint amihez korábban már hozzászokhattunk. Könnyen el lehetett jutni egyik helyszínről a másikra, ráadásul ebben az évben már egészen hajnali 3-ig szólt a zene a Nagyszínpadon. A négy nap alatt több világsztár DJ is megfordult a hatalmas LED-kijelzővel ellátott színpadon, mely már tavaly is nagy sikert aratott. Timmy Trumpet különleges szettel készült a hazai közönség számára, több magyar dal is felcsendült koncertje során.


A szervezők szerint idén több mint 100 000 buliztak a Soundon, a korábbi években ez a szám jóval nagyobb volt. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy jövőre mikor rendezik meg az eseményt, felröppentek olyan pletykák is, miszerint nem lesz több Sound, ezt azonban a szervezők egyelőre cáfolták.
1 hozzászólás

Carrie

3 napja és 11 órája

Azért remélem még lesz Sound.

válasz erre