34 °C
kevés felhő
2024. július 14., vasárnap
Örs, Stella

Tippek, hogy igazán megéld a nőiességed!

2021. október 27.
86.6971
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
A nőies energiák megélése egész életünkben egy nagy feladat, melyeket számos viselkedésbeli megnyilvánulással, tettekkel is eszközölhetünk. A párkeresésnél, de még az önmagunk elfogadása végett is rendkívül fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy milyen formában szeretnénk nyilatkozni önmagunkról, adott helyzetben hogyan és miként prezentáljuk a lényünket. A nőies oldalunkat pedig, mindenféleképpen érdemes segítségül hívnunk, főleg szorultabb helyzetekben, amikor csakis magunkra számíthatunk. A következőkben olyan tippeket és jellemvonásokat szedtünk össze, amik segítenek harmóniát teremteni. Egységet és stabilitást kölcsönözni nekünk és ezek által megnövelni a kreatív és a teremtő erőnket is.


Legyél tisztában önmagaddal!

Nőként nagyon fontos, hogy el tud helyezni magad az értékeid alapján és tudd meghúzni a határokat, ha arról van szó. Nem kell mindenre igent mondanod, sőt, tiszteld magad annyira, hogy képes vagy elutasítani olyan dolgokat, amik egyáltalán nem építenek téged! Ez az életigazság értendő a munkára, de még a magánéletre is, no meg a baráti kapcsolatokra.Amennyiben úgy érzed, hogy a 10 éves, szorosnak hitt barátságod voltaképpen csak egy kirakat, színjáték helyzet, merj kilépni! Töltsd az időd építő, jószándékú emberekkel, soha ne add le az igényeid!


Tedd magad első helyre!

Belegondoltál már, hogy hány alkalommal lemondtál egy programot, mert nem volt, aki végül elkísérjen téged? Nem mentél végül moziba, mert cikinek érezted az önmagaddal való randit? Ne félj kapcsolatot ápolni önmagaddal! Kezd el most és vedd számba azokat a dolgokat, amiket mindig is meg szerettél volna tenni, de végül nemet mondtál rá!


Törődj magaddal!

A nőies energiákat a külsőségek, az ápoltság és a harmónia is felerősíti. Itt nem kell feltétlen nagy dolgokra gondolni, egyszerűen, csak legyen időd magadra! Meditálj, foglalkozz a külsőddel, ápold a bőröd és a hajad! Igyál elegendő mennyiségű folyadékot és részesítsd előnyben a zöldség alapú ételeket. Szánj időt arra is, hogy megtaláld a hozzád leginkább passzoló öltözködési stílust!

Legyél kíváncsi és fejleszd magad!

Egy nőies nő folyamatosan képzi magát, tudatosan éli a mindennapjait és nyitott a világ rohamos újításaira. A könyvek, legyen az e-book vagy éppen hangoskönyv a legjobb barátaid tudnak lenni. Fontos, hogy tájékozott légy, ha arra kerül a sor oszd meg a véleményed, de tudj hallgató szerepben is tündökölni. A tanulást egy életen át űzd, nyűgözd le a szellemi képességeiddel az embereket!


Vidámság és mosoly

Próbáld az élet napos oldalát nézni és koncentrálj azokra a dolgokra, amik rendben vannak az életedben, így összességében a kisugárzásod is erőteljesebb lesz. Az emberek a vidám emberek társaságát keresik, aki mellett jól érezhetik magukat. Mosolyogj sokat és a bájoddal csábíts, ha arra kerülne a sor! A férfiak különösen kedvelik azokat a hölgyeket, akik a mosolyukkal is le tudják őket hengerelni.
1 hozzászólás

becky

2 éve, 11 hónapja és 10 napja

A mosoly nagyon ott van. Bár én nem figyelek ennyire a nőiességre, de én úgy érzem, hogy megélem.

válasz erre