11 °C
szórványos felhőzet
2024. március 03., vasárnap
Kornélia

Teszteltük a Canon PowerShot digitális fényképezőgépét

2016. szeptember 13.
4.7401
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Manapság a legtöbben már telefonkészülékeik kamerájával örökítik meg a nyaralás vagy éppen egy-egy kirándulás legjobb pillanatait, pedig sokan elfelejtik, hogy ha igazán szép képeket szeretnénk készíteni és azokat esetleg előhívni, akkor még mindig érdemes egy digitális fényképezőgépet használni. A fényképezőgépeket gyártó Canon termékei között találjuk a PowerShot készülékeket, melyek szinte minden okos eszközzel fel vannak szerelve, így tökéletes társak lehetnek a hétköznapokban.


Alkalmunk nyílt rá, hogy kipróbáljuk és teszteljük a Canon PowerShot SX620 HS digitális fényképezőgépét, mely már szinte minden olyan funkciót magába foglal, melyekre manapság mindenkinek szüksége van. Az apró, zsebre tehető fényképezőgép kiemelkedő fotók és videók megörökítését teszi lehetővé, valamint okoseszközön keresztül történő zökkenőmentes megosztását is. A gép három színben is elérhető: fehér, fekete és piros.

Pici és kompakt

Pici és kompakt


A PowerShot készülék WI-FI és NFC funkciókkal is rendelkezik, így könnyedén párosíthatjuk okostelefonunkkal vagy okostelevíziónkkal. A Canon Camera Connect applikációjának segítségével akár telefonunkon keresztül készíthetünk fényképeket, valamint átküldhetjük a gépről telefonunkra a képeket és akár azonnal megoszthatjuk azokat barátainkkal. A fényképezőgép nagyon könnyedén csatlakozott bármilyen okoseszközhöz, ami azonnal felajánlotta az applikáció telepítését.

Rengeteg funkció segít a képek elkészítésében

Rengeteg funkció segít a képek elkészítésében


A fényképezőgép méretéhez képest nagy zoommal (25-szörös zoom) rendelkezik, így akár egészen távoli dolgokról is tökéletes képeke készíthetünk. De akár Full HD-s videókat is készíthetünk, így a legszebb családi eseményeket is megörökíthetjük ezzel az apró géppel. Rengeteg beállítási mód áll rendelkezésünkre, így csak kreativitásunkon múlik milyen csodás képeket készítünk.

Könnyű és egyszerű fotókészítés

Könnyű és egyszerű fotókészítés


A PowerShot SX620 HS digitális fényképezőgép nagyszerű választás olyan felhasználóknak, akik nem szeretnek nagy készüléket magukkal vinni egy kirándulásra, valamint azoknak, akik nem szeretik a túl bonyolult fényképezőgépeket. A termék 75.000 és 85.000 forintos áron érhető el a legtöbb műszaki áruházban.

Szép tiszta kép.

Szép tiszta kép.Csodás színvilágú fotókat készíthetünk a PowerShot géppel

Csodás színvilágú fotókat készíthetünk a PowerShot géppel


3 hozzászólás

pilótakeksz

8 éve, 1 hónapja és 11 napja

Egészen jó kis gép, bár ennyiért már majdnem kapok objektíves kamerát.

válasz erre

bettike

8 éve, 1 hónapja és 11 napja

Egészen sok mindent tud, ahhoz képest milyen kicsi. mosolygó smiley Bár én a telómmal szoktam képeket csinálni.

válasz erre

zitucska

8 éve, 1 hónapja és 12 napja

Cuki és jó képeket készít nagyon. Szépek. mosolygó smiley

válasz erre