Hozzávalók:
440 g liszt
600 ml tej
50 g olvasztott vaj
4 db tojás
4 evőkanál cukor
2 evőkanál sütőpor
2 db banán
40 g mogyorókrém
15 ml tej
Elkészítés:
Vegyünk elő egy nagyobb edényt és szórjuk bele a lisztet, öntsük hozzá a tejet, az olvasztott vajat, a négy tojást, a cukrot és a sütőport. Alaposan keverjük össze őket. A banánokat turmixoljuk le egészen krémesre és adjuk a keverékhez. Egy nagyobb lapos tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd öntsük bele a masszát.
Egy kis lábosban melegítsük fel a mogyoróvajat és keverjük hozzá a pici tejet, hogy kissé folyós legyen. Öntsük rá a krémre, hogy márványos hatást kapjunk. Szórjunk egy kis gyümölcsöt még a tésztába, majd előmelegített sütőben 200 fokon 25 perc alatt készre sütjük.