Hozzávalók:
500 g csont nélküli karaj
4-5 szem burgonya
2 szem vöröshagyma
olívaolaj
só
sertéssült pác
Elkészítés:
A húst vágjuk szeletekre és egy nagyobb tálba tegyük őket. Locsoljuk meg olívaolajjal és szórjuk rá a pác fűszerkeveréket, majd tegyük félre pácolódni. Addig a vöröshagymát vágjuk nagyobb darabokra, valamint a krumplit vágjuk szeletekre vagy kockákra.
Egy nagyobb tepsit kenjünk ki olívaolajjal és szórjuk bele a krumplit és a hagymát. Kicsit locsoljuk meg olívaolajjal és sózzuk meg. Végül jöhetnek a húsok. Szépen rendezzük el őket a tepsiben. Fóliával takarjuk le.
Előmelegített sütőben, 180 fokon 30-40 perc alatt puhára sütjük a krumplit és a húst. Ha már úgy érezzük, hogy jó, akkor levesszük a fóliát és még néhány percig sütjük a tetejét.