11 °C
szórványos felhőzet
2024. március 04., hétfő
Kázmér

Télen is melegen a Helly Hansen-nel

2015. október 05.
2.6421
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Igaz, még csak ősz van, de mi már gondolunk a hideg télre és a sportruházati márka is, akik nemrégiben bemutatták legújabb, 2015-ös téli kollekciójukat. A fejlett technológiával kialakított kabátok, síruházatok és túrázáshoz alkalmas felsőruházatok az északi skandináv hideg és nyirkos éghajlata ihlette.


A Helly Hansen már 138 éve készít sportoláshoz kiváló ruhadarabokat, legyen szó síruházatról vagy éppen hajósruházatról. A márka innovatív fejlesztéseinek köszönhetően már több díjat is bezsebelhetett, például az optimális nedvességelvezetésért is. Az idei őszi-téli kollekció alapdarabjai között találjuk a Training kollekcióját, melyek felsőruházatai rejtett fényvisszaverő tulajdonságokkal bírnak. A Pace Norviz LS és a W Aspire LZ tréningfelsők télen jó szolgálatot fognak tenni.

A síruházati kollekciójában két olyan síkabátot is találunk, melyeket profi síelők teszteltek, ezek a Ridge Shell Jacket-et és az Aurora Shell Jacket-et. Ezeket úgy tervezték, hogy maximális védelmet nyújtsanak az extrém időjárásban is. Luxus ruhakollekciója, az EQ Redet a 20. századi ikonok ihlették. De van itt motoros stílusú Pete Jacket is, valamint a női Diana Jacket, melyen Swarovski elemeket is találunk.

Télen is melegen a Helly Hansen-nel - 2. kép

Emellett megjelennek a skandináv minták is a kollekciókban. Cipők terén találkozhatunk a Stockholm csizmákkal, melyeket a városi stílus ötvözi, valamint a casual csizmák, melyek kirándulásokra és a mindennapi viseletre is alkalmas.

Télen is melegen a Helly Hansen-nel - 3. kép

A kollekció darabjai már elérhetőek a Helly Hansen üzleteiben. Érdemes lesz körülnézned, ha síelni mész, ugyanis ha a márkánál vásárolsz síkabátot, egy napi jegyet is kapsz, melyet beválthatsz itthon vagy a külföldi sípályákon is.
5 hozzászólás

Katicabogár

9 éve, 1 hónapja és 17 napja

Csak kár hogy az ára borsos szomorú smiley

válasz erre

Gaddemon

9 éve, 1 hónapja és 19 napja

Nem olcsó, de tényleg jó minőség.

válasz erre

leoni

9 éve, 1 hónapja és 20 napja

Tényleg jó a minőség, de ezért keményen elkérik az árat.

válasz erre

blondi

9 éve, 1 hónapja és 20 napja

Fú ez olyan jó minőség... Nagyon tetszenek a kabátjaik.

válasz erre

Regina

9 éve, 1 hónapja és 20 napja

Tetszik az új téli kollekciójuk mosolygó smiley

válasz erre