Hozzávalók:
1 kg csirkemell
100 g zöldbab
100 g zöldborsó
1 db póréhagyma
0,5 dl főzőtejszín
1 evőkanál mustár
1 teáskanálnyi curry
1 evőkanál petrezselyem
só, bors
olaj
Elkészítés:
A csirkét vágjuk kockákra, a hagymát karikákra. Egy nagyobb serpenyőben hevítsük fel az olajat és pároljuk meg benne a hagymát. Ezután mehet bele a csirke, amit pirítsunk meg. Ezután adjuk hozzá a zöldbabot, a tejszínt és a mustárt. Ízesítsünk sóval, borssal és a curryvel.
Néha megkevergetve alacsony lángon főzzük 5-6 percig. Ezután mehet bele a borsó is és lefedve pároljuk tovább. Ha már megpuhult a csirke és a zöldségek is, akkor vegyük le a tűzről és tálalás előtt szórjuk meg a petrezselyemmel.