Hozzávalók:
3-4 db egész csirkecomb
fél csokor medvehagyma
25 g vaj
2 dl főzőtejszín
2 szál újhagyma
1 csipet szerecsendió
fűszerpaprika
só, bors
olívaolaj
Elkészítés:
A csirkecombokat fűszerezzük sóval és borssal, valamint kevés fűszerpaprikával és tegyük a sütőben 180 fokon 50-60 percre. Amikor már kezd megsülni a csirke, elkészítjük a tejszínes mártást hozzá. Az összevágott újhagymát és medvehagymát tegyük egy serpenyőbe kevés vajon futtassuk meg, majd mehet hozzá a tejszín.
Fűszerezzük a tejszín sóval, borssal és a szerecsendióval. Amikor kezd besűrűsödni, akkor tegyük bele a combokat és pár percig együtt főzzük még. A végén érdemes még egy kis medvehagymával megszórni.