Hozzávalók:
400 g garnélarák
500 g penne tészta
csipet só, bors
bazsalikom
egy kevés oregánó
petrezselyem
2 dl főzőtejszín
4-5 gerezd fokhagyma
fél vöröshagyma
egy kevés olívaolaj
Elkészítés:
A tésztát bő, sós vízben kifőzzük. Amíg fő a tészta, addig készítsük el a tejszínes szószt. Az apróra vágott vöröshagymát, kevés olívaolajon üvegesre párolunk, majd hozzáadjuk a rákokat és megpároljuk. Amikor már puhák, és levet engedtek, akkor leöntjük róla a felesleges vizet.
Ezt követően fűszerezzük a rákot, majd hozzáöntjük a tejszínt. Addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik. A tésztát leszűrjük és összekeverjük a tejszínes raguval. Reszelt sajttal tálaljuk.