Hozzávalók:
4 szelet sertéskaraj
2 evőkanál liszt
5 dkg vaj
1 evőkanál olaj
1 közepes fej vöröshagyma
0,5 teáskanál őrölt babérlevél
1 kiskanál őrölt kömény
1 teáskanál pirospaprika
1 kis pohár tejföl
só, bors
Elkészítés:
A hagymát pucoljuk meg és vágjuk nagyon apróra. Kevés olajon pároljuk üvegesre, majd adjuk hozzá a fűszerpaprikát, a köményt és a babérlevelet, majd engedjük fel 2-3 dl vízzel. A sertésszeleteket kicsik klopfoljuk kis, majd sózzuk és borsozzuk, lisztben megforgatjuk.
A vajba hirtelen kisütjük a húsokat, majd egyből a hagymás alapba tesszük át őket és ott addig főzzük, míg meg nem puhulnak. A tejfölhöz egy kevés vizet adunk, elkeverjük és a húshoz adjuk. Addig főzzük, míg be nem sűrűsödik jól.