A Starbuck igyekszik az évszaknak megfelelő ital- és kávékülönlegességeket kínálni a feketét imádóknak, éppen ezért a meleg idő közeledtével egy hideg eljárással készített, úgynevezett cold brew kávé kerül a márka itallapjára. Ezt a kávé fajtát nem szabad összekeverni a jegeskávéval, ugyanis itt egyáltalán nem találkozik a kávé meleg vízzel. A kávé elkészítéséhez összesen 20 órán keresztül áztatják a speciális kávékeveréket, hogy végül a baristák kínálni tudják a kávézükban.
A cold brew kávé egy sokkal frissítőbb, kakaós és citrusos jegyeket tartalmazó ital, melyet március elsejétől bárki megkóstolhat a Starbucks kávézóiban. Ha kevésbé kedveled az erős kávékat, akkor érdemes lesz kipróbálnod márciustól a két új macchiatot: Honey Blossom és Vanilla Bean Macchiato valamelyikét. Mindkettő egy sokkal édesebb ízvilágú ital, melyet bármilyen tejjel kérheted, akár már kókusztejjel is.
Perú kávé
Szintén márciusban kerül a Starbucks kávézóiba a Perú szemes kávé, melyet a Peru-i Nagykövet prezentált a kávékóstoló rendezvényen. Ezt a kávét is kérheted többféle képen, de akár haza is viheted szemes változatban.