34 °C
kevés felhő
2024. július 14., vasárnap
Örs, Stella

Tartós szőrtelenítés, a te igényeidre szabva

Szponzorált tartalom
2024. június 21.
60.9371
villanófényes szőrtelenítés
Örülnél neki, hogyha a napi szetted nem az alapján kellene kiválasztanod, hogy van-e időd még gyorsan szőrteleníteni? Sok nő vágyik arra, hogy egyszer és mindenkorra leszámoljon ezzel a kellemetlenséggel. De végleges szőrtelenítés sajnos még nem létezik - tartós szőrtelenítés viszont igen! A Braun i-Expert IPL szőrtelenítőjével otthonod kényelmében, akár egy évig tartó sima bőrt érhetsz el a kezelések során.
 


"A kezelést az első 3-4 hét során hetente javasolt ismételni, majd a gyakoriság fokozatosan és egyénileg csökkenthető két hetente egy alkalomra, azután havi egy alkalomra. Ennek hátterében az a biológiai jelenség áll, hogy az ember testén nem minden szőrszál van aktív növekedési fázisban, amelyekre az IPL szőrtelenítő készülék hatékonyan képes kifejteni a tartós szőrtelenítő hatását. A megfelelő rendszerességgel elvégzett néhány alkalom után azonban valóban tartós eredmény érhető el" - mondta a technológiáról dr. Gyöngyösi Nóra bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos.

A kezelések nyomonkövetése nem csak nagy fokú figyelmet, de szakértelmet is igényel: a Braun Skin i-Expert okos IPL szőrtelenítő készüléket úgy alkották meg, hogy reszponzív intelligenciájának köszönhetően felismeri az egyedi bőrtónusodat és alkalmazkodik hozzá minden egyes villanással.

tartós szőrtelenítés


Tetőtől talpig tartós szőrtelenítés otthonod kényelmében!

Sok nő számára ismerős lehet a kínos helyzet, amikor gátlásainkat levetkőzve vetjük le ruhadarabjainkat, és fekszünk fel a kezelőpadra. Mindezt pedig azért éljük át hónapról hónapra, hogy sima lábakkal sétálhassunk az utcán. De vajon megéri? Létezhet-e ennél kényelmesebb megoldás? A Braun i-Expert IPL szőrtelenítő készülékével otthonod kényelméből élvezheted a tartós szőrtelenítés előnyeit, és akár 15 perc alatt végezhetsz a feladattal - mindezt ráadásul fájdalommentesen érheted el!

A Braun eddigi legjobb IPL szőrtelenítő technológiáját arra tervezték a szakértők, hogy a saját időbeosztásodhoz és bőrtónusodhoz igazodva a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb módon, az otthonodban tudd elvégezni a tartós szőrtelenítést. Sokakat visszatart a szalonokban elérhető villanófényes szőrtelenítő kezelések ára a tartós szőrtelenítéstől, és inkább a napi rendszerességű szőrtelenítéshez nyúlnak vissza.

tartós szőrtelenítés

Való igaz, hogy a hosszan tartó simaság eléréséhez akár 8-10 alkalommal is kezelni kell a szalonokban egy-egy területet, tehát akinek testszerte erős szőrzete van, tényleg magas összeget kénytelen minden alkalommal otthagyni a kozmetikában. A Braun Skin i-Expert IPL szőrtelenítő alkalmazásával azonban a kozmetikai szalonok nyújtotta teljes szőrtelenítés árának töredékéért, ráadásul a saját időbeosztásodhoz és egyéni adottságaidhoz igazodva, a privát szférád megőrzésével lehet a bőröd tükörsima.

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venned IPL szőrtelenítő vásárlása előtt?

Szőrtónus - a villanófényes szőrtelenítők fényenergiáját a szőrszálakban található festékanyag, a melanin nyeli el és alakítja a szőrnövekedésért felelős sejteket roncsoló hőenergiává a szőrtüszőben. Ezért a készülékek a sok festékanyagot tartalmazó fekete vagy barna szőrszálakon működnek jól, a vörös, szőke vagy ősz szálakon kevésbé.

Bőrtónus - minél nagyobb a kontraszt a szőr és a bőr tónusa között, a villanófényes szőrtelenítő kezelés annál hatékonyabb. Az igazán hatékony IPL szőrtelenítő figyelembe veszi az egyénenként és testtájanként is különböző bőrtónust a villanások erősségének meghatározása közben. Teszi mindezt automatikusan, manuális beavatkozás nélkül.

Villanások száma percenként - minél több villanásra képes a készülék egy perc alatt, annál gyorsabban végzel egy-egy kezeléssel ugyanolyan hatékonyság mellett.Beépített villanások száma - minél több villanásra képes egy IPL szőrtelenítő a teljes élettartama alatt, annál több évig használhatod eredményesen.

Biztonság - legyen a készülékben olyan bőrvédő funkció, ami a különböző testtájak változó bőrtónusaihoz igazítja a villanások erősségét. Ha a villanás túl erős, esetleg károsíthatja a bőrt, ha túl gyenge, akkor a szőrtelenítés hatékonysága csökken.

Selymesen sima bőr, akár évtizedeken át - egyetlen készülékkel?

Igen! A 400.000 villanás 22 évig is biztosíthatja a tartós szőrtelenítés fenntartását. A személyre szabott kezelési terv után akár egy évig szőrtelen marad a bőr, ezt követően pedig már csak utókezelésekre lesz szükség ahhoz, hogy a bőröd évtizedekig sima és selymes maradjon. Válaszd a Braun Skin i-Expert IPL szőrtelenítő készülékét, és szabadulj meg a problémáidtól!

Ez a cikk egy szponzorált tartalom / PR cikk, amely nem feltétlenül a NőiHírek szerkesztősége által készített tartalom.

Braun i-Expert IPL szőrtelenítőjével otthonod kényelmében, akár egy évig tartó sima bőrt érhetsz el a kezelések során. '>