17 °C
borús égbolt
2024. május 22., szerda
Júlia, Rita

Takarítás okosan - ismerd meg a Dreame D9 Pro robotporszívót

Szponzorált tartalom
2023. április 06.
80.7951
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Nincs is annál rosszabb, mint amikor az ember haza ér egy nehéz és hosszú nap után, de még hátra van a lakás takarítása. Ilyenkor érdemes bevetni a mai kor technológiáját: a robotporszívót, amit szabadjára engedhetünk a lakásban és megcsinálja helyettünk a takarítást anélkül, hogy nekünk fel kellene kelni a fotelünkből. A Dreame D9 Pro robotporszívó nagyszerű társunk lehet a mindennapokban, ha nem szeretnénk takarítással tölteni szabadidőnket. Mai cikkünkben közelebbről is megismerkedhetsz az okos takarítóeszközzel.
 


Porszívó és felmosó egyben

Ha valaki szeretne beruházni egy robotporszívóra, akkor érdemes egy olyat választani, amelyik nem csak a port képes összeszedni, de képes felmosni a lakás különböző területein. A Dreame D9 Pro robotporszívó pontosan ilyen készülék, kettő az egyben, amivel rengeteg időt lehet megspórolni, amit tölthetünk a családdal is. A készülék erős, 4000 Pa szívóerővel bír, ami pillanatok alatt elbánik a szennyeződésekkel. Az 570 ml-es portartályt nagyon könnyű tisztítani, a mellett lévő 270 ml-es víztartállyal könnyedén felmoshatunk szinte bárhol. A három fokozatos vízadagoló a makacs foltokkal is elbánik. A felmosó fej eltávolítása egyszerű, amit mosógépben ki is moshatunk.

A Dreame D9 Pro robotporszívó egyetlen töltéssel akár 150 percig is képes működni. Egy nagyobb lakással - akár 200 négyzetméteres otthonnal - is könnyedén elbánik, nem kell megszakítania a takarítást az akkumulátor hosszú üzemidejének köszönhetően. Ha pedig a porszívó érzi, hogy kezd lemerülni, automatikusan visszatér a töltőállomásra, hozzá sem kell nyúlnunk.

Takarítás okosan - ismerd meg a Dreame D9 Pro robotporszívót - 2. kép

A robotporszívó 'Carpet Boost' funkciója lehetővé teszi, hogy felismerje a szőnyegeket. Ilyenkor magasabb teljesítményre kapcsol, hogy a szövet szálak közül még hatékonyabban eltávolítsa a szennyeződést. További jó hír, hogy a D9 Pro már továbbfejlesztett kefével rendelkezik, amibe nem akadnak bele a hajszálak. Így a tisztítás is sokkal egyszerűbbé válik.

Intelligens, okostelefonnal is vezérelhető

Nem kell aggódni a kanapé vagy az asztalok miatt, a Dreame D9 Pro a továbbfejlesztett LiDAR navigációs rendszernek és az érzékelőknek köszönhetően feltérképezi a helyet, így ki fogja kerülni a tárgyakat, mindezek mellett képes a legoptimálisabb takarítási útvonalat megtalálni. A rejtett zugok sem maradhatnak ki, mindenhová bemegy. Ha pedig nem szeretnénk, hogy egy helyiségbe bejusson, akkor egyszerűen megtilthatjuk neki a Mi Home alkalmazáson keresztül.

A Mi Home-mal akár távolról is vezérelhetjük a robotporszívót, így mire hazaérünk a munkából, már a tiszta otthon vár bennünket. Az alkalmazás számos beállítási lehetőséget biztosít számunkra, csupán párosítani kell a porszívót okostelefonunkkal. A Dreame D9 Pro robotporszívót nem csak telefonnal irányíthatjuk, de akár vezényszóra is képes megkezdeni a munkát.

Takarítás okosan - ismerd meg a Dreame D9 Pro robotporszívót - 3. kép

A készülék kompatibilis az Amazon Alexa okos asszisztenssel. Amennyiben van otthon Amazon Alexa, egyszerűen megkérhetjük, hogy indítsa el a takarítógépünket. A robotporszívó 7 nyelven működik.

Okos és még az ára is jó

A Dreame D9 Pro robotporszívó képességeit tekintve a piacon az egyik legjobb választás, ráadásul már 109 990 forintos áron hozzá lehet jutni az alábbi webshopban. Ezt az okos készüléket főleg nagyobb otthonokba tervezték, hiszen 150 perces üzemideje és víztartály kapacitása képes arra, hogy akár 200 négyzetméteres területet megtisztítson egyetlen feltöltéssel - az ilyen teljesítmény nagyon ritka.

Ha Te is szeretnél beruházni egy okos robotporszívóra, akkor vedd számításba a Dreame D9 Pró-t, ami garantáltan megkönnyíti az életedet. Egy ilyen okos eszközzel még a férfiak is könnyedén megbirkóznak, így nem csak hölgyeknek ajánljuk a robotporszívót.

Ez a cikk egy szponzorált tartalom / PR cikk, amely nem feltétlenül a NőiHírek szerkesztősége által készített tartalom.