Hozzávalók:
250 g leveles tészta
2,5 dl habtejszín
4-5 nagy evőkanál nutella
kevés mogyoró
Elkészítés:
A leveles tésztát nyújtsd ki téglalap alakúra, körülbelül 0,5 cm vastagságúra. Tedd egy megfelelő tepsibe és szurkáld meg egy kicsit. Locsolj rá nagyon kevés vizet, majd tegyél rá egy másik tepsit vagy rácsot, nehogy sütés közben nagyon megemelkedjen. Tedd előmelegített sütőbe, majd 180 fokon 10-15 perc alatt süsd meg. Ha megsült, akkor vágj azonos méretű téglalapokat a tésztából és hagyd teljesen kihűlni.
Közben a tejszínt verd habosra és keverd hozzá a nutellát. A krémet tedd habzsákba és állítsd össze a sütit. Ehhez három tészta lap közé két réteg nutellás krém kerül. Közben apróra vágott mogyorót is érdemes a krémbe szórni. Végül díszítsd csokival vagy nutellával a sütiket.