18 °C
borús égbolt
2024. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Szeretnél azonnal megszabadulni ráncaidtól?

2014. július 16.
2.4221
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Újabb forradalmi termékkel állt elő a ránctalanítás terén a L'Oréal Paris, akik bemutatták a Revitalift Blur terméket, amivel tudományos áttörést értek el az arcápolásban.


A Revitalift Blur ugyanis a világ első olyan arcápoló krémje, ami képes valóban azonnal látható eredményt produkálni, ezáltal használata után a ráncok valóban elhalványulnak és esetenként teljesen el is tűnnek, miközben a hatás hosszú távon is fennmarad, és a bőr is visszanyeri feszességét.

A terméket alkalmazhatjuk minden reggel az arc egész területén egyfajta sminkalapként, de nappali arckrémként is. A boltok polcaira kétféle kiszerelésben érkezik, ezáltal 50 ml-es és 30 ml-es változatban, amelyek közül a nagyobb változat a 40 felettieknek ajánlott, míg a kisebbet a fiatalabbak használhatják megelőzésre.

Természetesen a Nőihírek csapata is kipróbálta a Revitalift Blur-t, és tapasztalataink szerint valóban már az első használatnál érezhető volt a változás, a kisebb ráncok és a szarkalábak így teljesen eltűntek, a bőr textúrája pedig matt érzésűvé vált, miközben a tökéletes hidratálás is megtörtént. Pozitívum továbbá, hogy jól bírja a sminket, és még a nagy melegben sem olvad le arcunkról!

Szeretnél azonnal megszabadulni ráncaidtól? - 2. kép

5 hozzászólás

Edit90

10 éve, 8 hónapja és 13 napja

Na erre nagyon kíváncsi vagyok. Bár még nem vagyok abban a korban amikor nagyon a ****kalábbal kéne foglalkoznom, de kíváncsi vagyok mennyire működik.

válasz erre

Lolaa

10 éve, 8 hónapja és 15 napja

Jónak hangzik. És mennyibe kerül egyébként?

válasz erre

Pocok

10 éve, 8 hónapja és 15 napja

Photoshop hatás az aztán kell a nőknek!

válasz erre

Mariann

10 éve, 8 hónapja és 15 napja

csillucs írta:
Ha ez ilyen jó, akkor ki kell próbálnom. mosolygó smiley
Nekem bejött. Főleg azért mert tényleg egyből optikailag feltuningolja az arcot. Tiszta photoshop hatás! mosolygó smiley

válasz erre

csillucs

10 éve, 8 hónapja és 15 napja

Ha ez ilyen jó, akkor ki kell próbálnom. mosolygó smiley

válasz erre