19 °C
tiszta égbolt
2024. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Szeretne a hollywoodi sztárokéhoz hasonló lábakat?

2013. december 07.
2.5201
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A hollywoodi sztárok az újságok címlapján, a televízióban, de még a legrosszabb minőségű lesi fotókon is mindig jól szituáltak, jól öltözöttek, jól fésültek, de amin a legtöbb nő szeme gyakran megakad, hogy minden esetben szép és formás a lábuk!


A színésznők és a hírességek természetesen sokat tesznek azért, hogy így nézzenek ki, éppen ezért egyáltalán nem lehetetlen, hogy egy hétköznapi hölgy is olyan lábakat varázsoljon magának, mint amilyent az efféle celebek esetében lát.

Íme, néhány jól bevált trükk, amit természetesen a sztárok is előszeretettel alkalmaznak:
A barna bőr köztudottan karcsúsít, így a hírességek mindig sokat adnak az önbarnításra, sőt, vannak esetek, amikor csak lábukat festik meg ilyen formában!
Fontos a cipő megválasztása is. Legyen egyszerű és magas sarkú, ne legyenek rajta felesleges csatok és egyéb díszek, de nyújtson kellemes tartást a lábaknak.
A direkt a lábakra irányuló torna és fitnesz természetesen szintén elengedhetetlen a szép lábak érdekében. Naponta tíz guggolás és nyújtás mellett rövidtávon formás lábakat kapunk.
A szőrtelenítés szintén nagyon fontos a szép lábakhoz. Kerüljük a borotvát és használjunk gyantát vagy krémet a selymes bőr érdekében.
Hetente legalább két-három alkalommal érdemes kefével vagy erősebb szivaccsal hámlasztani lábunk elhalt bőrszöveteit, így a testápoló és a fürdőzés is hatásosabb lesz.
A szép lábak ellensége a só, a cukor és a különféle tartósítószerek, ezek ugyanis visszatartják a vizet, ami a láb vastagodásához vezethet. Érdemes ezekből minél kevesebbet fogyasztani, ha szeretnénk megismerni a formás lábak titkát!
A bőrhidratálás ugyancsak fontos a szép lábak eléréséhez és szinten tartásához, fontos azonban a felhasznált testápoló összetétele, amely lehetőleg tartalmazzon minél több növényi olajat.
Bármennyire is hihetetlen, de a ruha megválasztásával is sokat tehetünk lábunk szépségéért. Egy éppen a térd fölé érő szoknyával ugyanis vizuálisan meghosszabbíthatjuk lábainkat és eltakarhatjuk az esetlegesen vastagabb combokat.
8 hozzászólás

kirax

11 éve, 4 hónapja és 6 napja

torna, biciglizés

válasz erre

Móni

11 éve, 4 hónapja és 7 napja

A lábam pont az a testrészem amivel meg vagyok elégedve. Cicire adjatok valami jó tanácsot!mosolygó smiley

válasz erre

Hampster

11 éve, 4 hónapja és 7 napja

A szőrtelenítés még ok, de a barnítás nem az én világom...

válasz erre

marco

11 éve, 4 hónapja és 7 napja

Nekem szép gyönyörű, megfelelő szőrmennyiséggel ellátott, kellően húsos lábaim vannak. És még járni is tudok rajtuk.meglepett smiley

válasz erre

vodor48

11 éve, 4 hónapja és 7 napja

Az enyém sem lesz ilyenmosolygó smiley
De tény, hogy a férfiak megnézik a lábakat ismosolygó smiley

válasz erre

csillucs

11 éve, 4 hónapja és 8 napja

eszjudit írta:
ki ne szeretne, de sajnos ilyen sosem lesz
szerintem ne add fel mosolygó smiley csak rá kell kicsit dolgozni

válasz erre

eszjudit

11 éve, 4 hónapja és 8 napja

ki ne szeretne, de sajnos ilyen sosem lesz

válasz erre

csillucs

11 éve, 4 hónapja és 8 napja

én is szeretnék ilyen lábakat mosolygó smiley el kell mennem szoliba

válasz erre