7 °C
enyhe eső
2024. április 16., kedd
Csongor

Felháborodást keltett egy népszerű divattervező menyasszonyi ruhája

2022. május 16.
53.2841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
A menyasszonyi szezon megkezdése alkalmából talán, de egyre több becsmérlő komment érkezik a kicsit extrémebb tervezők platformjaira - most például Rue De Seine tervezőt találták meg a kukacoskodók egy extrémebb esküvői ruha terve miatt.

A Daily Star szúrta ki talán elsők között, hogy egy @weddingsunion nevű Instagram oldalon többen is ítélkezni és nem túl kifinomult formában háborogni kezdtek amiatt, hogy Rue De Seina tervező mennyire kihívó, extrém és egyedi módon alkotta meg az egyik slágernek számító esküvői ruhakölteményét.

A ruhán jól kivehető, hogy a mindenféle mintát, a fő vonalakat és a ruha egészét egy testszínű anyag tartja össze, ami persze némi betekintést azért enged a viselője formáit nézve.

Sokan úgy vélték, hogy túlzás ennyi mindent kitenni közszemlére, főleg egy esküvőn, ahol a visszafogottság sokkal inkább elfogadott kellene, hogy legyen. Az eset persze a tervezői szabadságot nem borította meg, de tény, hogy a negatív reklám által jóval nagyobb látogatottságot kapott Seine, mint azt várta a hónapban.