6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Egy friss tanulmány szerint a megélhetési költségek válsága befolyásolja a szexuális életünket

2022. november 25.
51.6431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A Stowe Family Law legfrissebb tanulmánya szerint a házaspárokra és az egyedülállókra is hatással van a jelenlegi megélhetési válság, emiatt a szexuális jólét egyre kevésbé fontos prioritást élvez.

A tanulmány szerint a párok 56 százaléka azt vallotta, hogy súrlódást okoz a megnövekedett költségek, 70 százalékuk pedig attól tart, hogy kapcsolatuk nem fogja túl élni ezt a válságot.

A válság közepette a romantika és az intimitás egyre inkább háttérbe szorul, hiszen sokaknak azon kell gondolkodniuk, hogy fogják kifizetni például a megnövekedett energiaköltségeket.

Az egyedülállóknál szintén háttérbe szorul a randizás és a szexuális élet, mivel a megnövekedett számlák miatt csökkenteniük kell a szórakozásra szánt összeget. Ugyanez a tendencia figyelhető meg a szexuális játékszerek piacán is, óriási a csökkenés.
tanulmány szerint a párok 56 százaléka azt vallotta, hogy súrlódást okoz a megnövekedett költségek, 70 százalékuk pedig attól tart, hogy kapcsolatuk nem fogja túl élni ezt a válságot.'>