18 °C
borús égbolt
2024. május 01., szerda
A munka ünnepe, Fülöp, Jakab

Túrázásra ösztönöz idén tavasszal a PICK és a ValMar együttes

2024. április 18.
60.9781
Mariann profilja, adatai
Mariann
Elindult a PICK idei tavaszi kampánya, melynek során három új, PICK Bordó körtúra névre keresztelt túraútvonal várja a kirándulókat mostantól az ország három, gyönyörű panorámájú térségében, ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott a ValMar pop duó is.


A márka új kampánya arra buzdítja az embereket, hogy mozduljanak ki a négy fal közül és élvezzék a friss levegőt egy rövidebb túra során, és persze senki se hagyja otthon a jól megérdemelt téliszalámis szendvicsét sem. A kezdeményezés egyik különlegessége, hogy csatlakozott hozzá a fiatalok nagy kedvence, Valkusz Milán és Marics Peti, azaz a ValMar.

A három PICK Bordó körtúra útvonalát a Magyar Természetjáró Szövetséggel közösen alakították ki. Farkas Péter, a szövetség kommunikációs és informatikai igazgatója elmondta:

Két útvonalat ajánlunk a kissé gyakorlottabbaknak. Az egyik a Mecsekben, a Misina környékét 10,9 km hosszan bebarangoló, a másik pedig a Visegrádi-hegységben, a Dobogókőről induló, de a mindenki által ismert főcsapásról kissé letérő, 8,4 km hosszú körtúra. A harmadik, amely a Badacsony tetejét járja be, 4,4 km-es távjával a túrázáshoz kevésbé szokottaknak is bátran ajánlható.

A PICK értékteremtő céljai között szerepel a fiatal generációk megszólítása is, ennek érdekében csatlakozott a kampányhoz Valkusz Milán és Marics Peti, akik manapság nehezen tudnak lelassulni és kiszabadulni a természetbe a rengeteg koncert miatt, de jó emlékeket ébreszt fel bennük a téliszalámi. A ValMar dalainak akusztikus verzióit kizárólag a túraútvonalakon lehet majd meghallgatni a kampány honlapján.

Túrázásra ösztönöz idén tavasszal a PICK és a ValMar együttes - 2. kép

Mindezek mellett azok, akik téliszalámit vásárolnak, gazdagabbak lesznek egy egyedi, Kárpáti Tibor grafikusművész által tervezett uzsonnás zsákokban vihetik magukkal a túrázók elkészült szendvicseiket. A művész kétféle szabadtéri szalámis ízemléket örökített meg.
2 hozzászólás

Lili

1 hete és 5 napja

Nagyszerű ötlet, nagyon jó kezdeményezés!

válasz erre

kalifa

1 hete és 5 napja

Ez jó kis kezdeményezés.

válasz erre