8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

4 apróság, ami feldobhatja a hosszú évek óta tartó kapcsolatod!

2022. február 02.
65.5491
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
A szerelem során teljesen természetes, ha időnként jóval laposabbnak vagy netalántán unalmasabbnak látod a kapcsolatod, mint azelőtt. A szerelem érzése kutatások szerint fél évtől egészen két évig terjedő intervallumban a legintenzívebb, onnantól egy sokkal erősebb kötelékké kezd formálódni a két ember közötti kapocs, az intenzitás azonban csökken.


Természetesen párban sem mindig könnyű az ember élete, vannak nehézségek közösen is, de egyénként egyaránt, hiszen időszakonként alakulunk, változunk, kihívások elé kell állnunk és teljesítenünk kell. A szürke hétköznapokba pedig, könnyű belefásulni, így ha ténylegesen azt érzed, hogy rátok férne a partnereddel egy kis vérfrissítés, akkor kövesd az általunk megírt néhány tippet! A 4 aprósággal, amit ajánlunk, biztosan képes leszel felidézni azt az erősen lángoló tüzet, ami a kapcsolat elején megvolt!

Kedveskedj romantikus üzenetekkel!

A szavak erejét sohase becsüld alá! Mindenki vágyik az elismerésre, a dícséretre, hát mutasd ki mindezeket a szerelmed felé is! Erre egy remek módszer lehet az, ha a lakásba szerteszét vagy a párod asztalára néhány bíztató üzenetet teszel. Ezek lehetnek közös emlékekhez köthető dolgok, de csak egyszerűen azt is összefoglalhatod röviden, hogy miért szerettél bele anno. A bátrabbak akár, a filmekben is megjelenő, igazán romantikus fürdőszobai tükör módszert is alkalmazhatják. Ehhez az üzengetéshez persze, ne a kedvenc vörös rúzsod használd el!

4 apróság, ami feldobhatja a hosszú évek óta tartó kapcsolatod! - 2. kép

Játsszatok kapcsolatkártyákkal!

Valentin-nap közeledtével biztosan te is feltetted már magadnak a kérdést, hogy mégis mit vegyél hosszú évek után a szerelmednek. Nos, ilyen esetben nem feltétlenül kell drága tárgyakra gondolni. Vásárolj vagy készíts saját kezűleg kapcsolatkártyákat, üljetek le egy szabad szombat estén egy üveg borral és válaszolgassatok őszintén a lapokon lévő mély kérdésekre, amelyek akár a szőnyeg alá söpört problémákat is megoldhatják!

Lépj ki a komfortzónádból!

A hosszútávú kapcsolatoknál nagyon fontos, hogy legyenek összetartó kapcsok, közös elfoglaltságok és az igény az új dolgok felfedezésére, legyen az például egy közös utazás, új hobbi vagy egy cél, ami mind a kettőtöket lázba tud hozni és harcra hívni. Kezdeményezz új szokások kialakítását, lépkedj apránként! A mozgás, valamilyen sportolási lehetőség mindig vérfrissítőként hat, de a művészeti irány se rossz, ha mind a ketten fogékonyak vagytok erre.

4 apróság, ami feldobhatja a hosszú évek óta tartó kapcsolatod! - 3. kép

Tartsatok zenei estet!

A kapcsolat megújítására egy remek alkalom lehet az, ha egy laza este a zenehallgatás mellett döntötök. Nyugodtan kezdeményezd, hogy hallgassátok meg a szeretett, közös emlékekkel tűzdelt dalaitokat és emellett csendüljenek fel azok a zenék is, amelyek az utóbbi időben megfogott téged vagy a párodat! Ezáltal visszajönnek majd a régi emlékek, de közben a mostani zenei ízlésetekkel is tisztában lehettek.

4 apróság, ami feldobhatja a hosszú évek óta tartó kapcsolatod! - 4. kép

Reméljük, hogy az általunk adott néhány ötlet segíteni fog egy picit legalább felrázni a kapcsolatodat és ezáltal egy új színt vinni az éveken át tartó szerelmi kapcsolódásodba. Az általunk megírt 4 apróságot bátran mondd el a szerelmednek és dolgozzatok kettesben ezek megvalósításán! Meglátod, nem minden esetben a pénzen megvásárolható dolgok adják a bónusz érzést, ha a kapcsolatok fokozásáról van szó.
2 hozzászólás

Minoni

2 éve, 4 hónapja és 22 napja

Ez nagyon tetszett! mosolygó smiley

válasz erre

Pillangó

2 éve, 4 hónapja és 22 napja

Jó pofa ötletek. Mi a randizással szoktuk fenntartani a kapcsolatot. Mindig kitalálunk valamit.

válasz erre