19 °C
borús égbolt
2023. június 09., péntek
Félix

Szépségápolás az ultrahang erejével - Rowenta Skin-sonic Purifier

2022. szeptember 15.
79.0001
Mariann profilja, adatai
Mariann
Idén májusban mutatta be a Rowenta a My Beauty Routine termékcsaládot, melyet az otthoni, mindennapos arcápolási rutin megkönnyítésére fejlesztettek ki. Mindezt azért, hogy ne kelljen szépségszalonokba járnia az embernek azért, hogy olyan technológiákat próbáljon ki, melyek eddig csak ott voltak elérhetőek. A termékcsalád egyik tagja a Rowenta Skin-sonic Purifier arctisztító készüléke, mely 3 az 1-ben fiatalító ápolást biztosít a legmodernebb ultrahangos technológiával.


Az arcápolás a nők számára egy nagyon fontos lépés a napi rutinok között, hiszen a szép, ápolt arcbőr magabiztosságot fog adni. Ám a munka, a háztartás és sokszor a gyerekek miatt kevés ideje marad egy nőnek arra, hogy minden nap megfelelően gondoskodjon arcának ápolásáról, ezért számukra igazi főnyeremény lesz a Rowenta arcápolási újdonsága, a Skin-sonic Purifier. Ez a kis készülék az ultrahang segítségével tisztít, hidratál és feszesít is egyben.

Szépségápolás az ultrahang erejével - Rowenta Skin-sonic Purifier - 2. kép

Mélytisztítás a víz erejével

Az arcápolás egyik alappillére az arctisztítás. E lépés nélkül nem szabad elkezdeni a napot vagy éppen befejezni, hiszen meg kell szabadítani a bőrt a nap során rátapadt szennyeződésektől és kemikáliáktól. A készülék az ultrahangos technológiával képes mélyen tisztítani az arcbőrt a víz segítségével. A smink eltávolítása után egyszerűen be kell vizezni az arcbőrt és bekapcsolni a kütyüt. A rezgések segítenek eltávolítani a mélyebben megbújó szennyeződéseket, valamint a mitesszereket is.

A tisztítás követően sokkal frissebb lesz az arcbőr, még a fáradtság is eltűnik használat után. Simább tapintásúnak érződik majd a bőr, ugyanis a pórusokat összehúzza. A legjobb, hogy nem kell drága mélytisztító termékeket használni, csak sima vizet.

Hidratálás

A hidratálás a második legfontosabb lépés, ha arcápolásról beszélünk, hiszen az arcbőr képes könnyen kiszáradni - főleg a hidegebb évszakokban. A Skin-sonic Purifier másik funkciója, hogy a hidratálókrémet képes mélyebben beépíteni az arcbőrbe, ezáltal sokkal puhábbá fog válni a bőr, lágyítja a bőr textúráját és egységesíti a bőrtónust. Fontos, hogy az arcbőrünknek megfelelő terméket használjunk, hogy a legjobb eredményt érjük el.

Szépségápolás az ultrahang erejével - Rowenta Skin-sonic Purifier - 3. kép

Feszesítés

Az idő előrehaladtával az arcbőr veszít feszességéből, ám a mai technológiának köszönhetően ezen könnyedén segíthetünk akár otthon is a Rowenta készülékével, valamint egy jó szérummal. Ahhoz, hogy a szérum mélyen beépüljön a bőrbe, a szépségápolási eszköz lesz a segítségünkre. Használatával a bőrápoló krémekben lévő hatóanyagok könnyebben fel fognak szívódni. Ettől még feszesebbé válik az arcbőr, ragyogó és egészséges lesz.

A Rowenta Skin-sonic Purifier arcápolási készülék egy praktikus tokban lehet tartani, mely keskeny kialakításának köszönhetően bármikor magunkkal vihetjük még nyaraláskor is. A tokban egy nagyobb tükör is található, melyben könnyedén elvégezhetjük a rutinunkat. A készüléken három funkció közül választhatunk: tisztítás, hidratálás és feszesítés. Működés közben nem okoz fájdalmat az arcon, az enyhe rezgést lehet csak érezni.

Szépségápolás az ultrahang erejével - Rowenta Skin-sonic Purifier - 4. kép

Ha valaki szeretne otthon egy professzionális arcápolás eszközt, annak érdemes befektetnie ebbe a készülékbe, hiszen funkcióit és praktikusságát tekintve az egyik legjobb a piacon. Az ajánlott fogyasztói ára 52.990 forint.
3 hozzászólás

EszterSzabadkai

9 hónapja, 1 napja

Láttam rolą videót, nagyon jó kis cucc.

válasz erre

Gucci

9 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nagyon jó kis készüléknek tűnik.

válasz erre

Enci

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Milyen kis praktikus a kinézete.

válasz erre