Hozzávalók:
2 csomag téglalap alakú keksz
500 ml zsíros habtejszín
500 g mascarpone
1-2 evőkanál cukor vagy édesítő
1 csomag vaníliás cukor
200 g csokoládé szóráshoz
Elkészítés:
A krémhez verjük kemény habbá a tejszín kevés cukorral, majd adjuk hozzá a mascarponét, a vaníliás cukrot és a maradék cukrot vagy édesítőt. Egy körülbelül 28x18 cm-es tepsi aljába tegyünk a kekszből, majd kenjük meg vékonyan a krémmel. Ezután jöhet egy újabb réteg keksz, majd krém egészen addig, míg a krém el nem fogy.
A végén díszítsük a süteményt egy kis csokoládéval. Tegyük a hűtőbe legalább 2-3 órára, de a legjobb, ha egy éjszakára a hűtőbe tesszük, így a keksz meg tud puhul.