Hozzávalók:
300 g penne tészta
1 tasak spagetti alap
2-3 szem paradicsom
100 g zöldborsó
1 fej vöröshagyma
150 g gomba
fél cukkini
só, oregánó
sajt
kevés olívaolaj
Elkészítés:
A tésztát bő, sós vízben főzzük ki. Közben készítsük el az alapot. A zöldségeket pucoljuk meg és vágjuk darabokra. A hagymát is nagyobb darabokra szeljük. Egy kevés olívaolajon futtassuk meg a zöldségeket, majd tegyük bele a spagetti alapot.
Főzzük össze az egészet. A tésztát csöpögtessük le és egy nagy tűzálló edénybe tegyük bele. Öntsük rá a zöldséges alapot és keverjük össze. Reszelhetünk rá sajtot is, amire érdemes egy kevés oregánót szórni.
Végül 190 fokos sütőben, 10-15 perc alatt készre sütjük.