Hozzávalók:
1 kg csirke comb, szárny vegyesen
200 g koktélparadicsom
1 közepes lila hagyma
2 db kukorica
2-3 evőkanál citromlé
2-3 evőkanál olívaolaj
só, bors
pici pirospaprika
2 szál újhagyma
Elkészítés:
A csirke darabokat mossuk meg és szórjuk meg sóval, borssal valamint pirospaprikával. Tegyük egy nagy tűzálló tálba. Dobjuk mellé a koktélparadicsomokat, a negyedekre vágott lila hagymát, a kisebb darabokra vágott kukoricát és a karikákra vágott újhagymát.
Alaposan keverjük őket össze és öntsük meg citromlével és az olívaolajjal. Előmelegített sütőben 220 fokon 30-40 percig sütjük az egészet. Ha nem szeretnénk, hogy a zöldségek túl hamar megsüljenek, akkor őket egy picivel később adjuk a húshoz.