Hozzávalók:
250 g csirkemáj
marák szárított áfonya
2 kisebb mogyoróhagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kiskanál kakukkfű
kevés balzsamecet
olívaolaj
só, bors
Elkészítés:
A csirkemájat sóval és borssal szórjuk meg, majd kevés olívaolajon süssük meg a csirkemájakat. Adjuk hozzá a kakukkfüvet is, hogy az ízek jól összeérjenek. Közben a hagymát vágjuk karikákra és ha már pici színt kapott a máj, adjuk mellé a hagymát és a fokhagymát is.
Alacsony lángon pároljuk készre a májat. Közben a spenótot szórjuk egy tálba, sóval és borssal hintsük meg, majd olívaolajjal és balzsamecettel is locsoljuk meg. Keverjük össze, adjuk hozzá a szárított áfonyát. Végül tálaljuk a spenóton a csirkemájat.