Hozzávalók:
250 g csirkemáj
2 db vöröshagyma
2-3 evőkanál olívaolaj
1 db tv paprika
fűszerpaprika
só, bors
Elkészítés:
Ha fagyasztott csirkemájat veszünk, akkor vegyük ki és olvasszuk fel. Ha túl nagyok a darabok, akkor kicsit vágjuk össze. A vöröshagymát vágjuk karikákra és tegyük fel pirulni az olívaolajra. Kicsit pároljuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a fűszerpaprikát és egy kevés vizet.
Ha már a hagyma elég puha, akkor adjuk hozzá a csirkemájat. Kezdjük el pirítani és párolni. Sózzuk, borsozzuk a májat. Néha adjunk hozzá egy kevés vizet, hogy le ne égjen.
Ha már a lé elfőtt és a máj is megsült, akkor már tálalhatjuk is. Ehetjük magában, friss kenyérrel, de rizzsel vagy krumplival is tökéletes.