Hozzávalók:
500 g lazacfilé
1 teáskanál chili
1 teáskanál hagymapor
1 teáskanál oregánó
2 lime
4 db kis tortilla
1,5 avokádó
1 teáskanál Sriracha szósz
só, bors ízlés szerint
Elkészítés:
A lazac bőrét távolítsuk el, majd vágjuk nagyobb kockákra a halat. Tegyük egy tálba és adjuk hozzá a fűszereket, egy lime levét és reszelt héját, majd forgassuk össze. Ezután egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a haldarabokat. Közben készítsük el az avokádós krémet. Ehhez az avokádót egy villával nyomkodjuk össze, majd adjunk hozzá a sót, borsot és a Sriracha szószt.
A tortilla lapokat melegítsük meg egy serpenyőben, kenjük meg őket az avokádó krémmel, tegyünk rá a lazacból és ízlés szerint még tegyünk bele zöldséget, salátát, majd lehet is tálalni.