Hozzávalók:
1 csomag rétestészta
400 g fagyasztott spenót
150 g feta sajt
1 db tojás
50 g reszelt sajt
só, bors
olaj
Elkészítés:
A fagyasztott spenótot sós vízben néhány perc alatt megfőzzük, majd lecsepegtetjük és kinyomkodjuk belőle a vizet. Ezután kicsit összevágjuk és elkeverjük a sajttal, a fetával és a tojással, hogy krémes állagot kapjunk. Ízlés szerint megszórjuk sóval és borssal. A rétestésztából egy lapot megkenünk olajjal, majd ráteszünk még egy lapot.
Kisebb csíkokra vágjuk a tésztát. Ezeket megtöltjük egy csíkban a spenótos töltelékkel, majd óvatosan feltekerjük őket. A szélüket kicsit benyomkodjuk. Ezután tepsire tesszük őket és előmelegített sütőben 180 fokon 12-15 perc alatt készre sütjük, vagy air-fryerben 4-5 perc alatt megsütjük.