Hozzávalók:
8 lasagnelap
200 g mozzarella sajt
400 g spenótlevél
10-15 szem koktélparadicsom
1-2 gerezd fokhagyma
1 adag besamel mártás
só, bors
friss bazsalikom
1-2 evőkanálnyi vaj
Elkészítés:
Első lépésként készítsük el a besamel mártást. Ezt követően a spenótot egy kevés vajon pároljuk meg puhára. Közben sóval, borssal megszórjuk, majd a fokhagymát ráreszeljük. Ha teljesen elfőtt a leve, akkor levesszük a tűzről.
Egy tűzálló tálat kivajazunk, teszünk bele lasagnelapot és megkenjük besamel mártással. Ezután jön egy újabb réteg tészta és erre jöhet a spenót, melyre a paradicsomot és a sajtot szeleteljük. Lefedjük a tálat és előmelegített sütőben 200 fokon 30-35 perc alatt készre sütjük.