Hozzávalók:
2 gerezd fokhagyma
3 evőkanál étolaj
300 g spenótlevél
2 csapott mokkáskanál só
1 teáskanál reszelt szerecsendió
200 g olvasztott margarin
240 g liszt
1 csomag sütőpor
2 db tojás
140 g natúr joghurt
200 g fetasajt
bors
Elkészítés:
Első lépésként a fokhagymát aprítsuk össze, majd egy serpenyőben kevés olajon pároljuk meg a spenóttal együtt. Pár perc alatt kész is, közben sóval, borssal és szerecsendióval ízesítsünk. Egy tálban keverjük össze a lisztet, a sót és a sütőport. Adjuk hozzá az olvasztott margarint és egyenként a tojásokat, a joghurtot és a lecsepegtetett spenótot.
Keverjük alaposan össze az egészet, majd óvatosan adjuk hozzá a felkockázott fetasajtot. Kanalazzuk a tésztát muffin formákba. Előmelegített sütőben, 200 fokon 15-20 perc alatt készre sütjük a muffinokat.