Hozzávalók:
200 g csirkemell
200 g spenót
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 teáskanál gyömbér
2 csipet bors
3 csipet só
1 csapott teáskanál garam masala
1 mokkáskanál római kömény
40 ml főzőtejszín
Elkészítés:
A hagymát, a fokhagymát és a gyömbért apróra vágjuk és kevés olajon üvegesre pároljuk. A csirkét kisebb kockákra vágjuk. Ha a hagyma kész, akkor adjuk hozzá a csirkét és egészen fehéredésig sütjük. Ha a hús is megsült, akkor adjuk hozzá a spenótot. Ha fagyasztott spenótot használunk, akkor várjuk meg, míg elolvad és aztán adjuk hozzá a fűszereket.
Lefedve 10-15 percig főzzük, néha megkeverjük. A végén hozzáadjuk a tejszínt, elkeverjük és összefőzzük. Tálalhatjuk rizzsel vagy más körettel.