Hozzávalók:
200 g zöldspárga
300 g tészta
1 fej római saláta
2 marék csicseriborsó
1 evőkanál görög joghurt vagy natúr joghurt
1 evőkanál majonéz
1 evőkanál mustár
fél citrom leve
ízlés szerint só, bors
fokhagymapor
Elkészítés:
A tésztát főzzük ki sós vízben. A spárgát tisztítsuk meg, vágjuk össze ízlés szerint és félúton dobjuk a tésztához, hogy megpuhuljon, majd szűrjük le és hagyjuk kihűlni. A csicseriborsót kevés olajon pirítsuk meg. A dresszinghez keverjük össze a joghurtot, a majonézt, a mustárt, a citromot és a fűszereket.
Ha minden hozzávaló kihűlt, akkor a salátát vágjuk össze, tegyük egy tálba és mehet hozzá a tészta, a csicseriborsó és a spárga. Összekeverjük, majd felöntjük a dresszinggel. Végül lehet is tálalni.