10 °C
enyhe eső
2024. október 15., kedd
Teréz

Sörben sült mustáros csirkeszárny

2018. június 13.
18.2591
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Már csak pár nap és néhány hétre elfelejthetjük a pasikat, ugyanis indul a foci világbajnokság. Ha nem szeretnénk, hogy párunk ez idő alatt mindenféle egészségtelen dolgot egyen, készítsünk neki finom és tápláló ételeket.


Hozzávalók:
1 kg csirkeszárny
5 dl sör
5 evőkanál mustár
4 evőkanál vaj
só, bors

Elkészítés:
A csirkeszárnyakat mossuk meg és szedjük szét őket kisebb darabokra. Ezután alaposan megsózzuk a szárnyakat és egy tepsibe tesszük őket. A mustárt keverjük el a borssal és kenjük meg vele a szárnyakat. Ezután a vajat kisebb darabokban szórjuk rájuk, végül a sörrel öntsük le az egészet.

Takarjuk le fóliával az egészet és előmelegített sütőben 200 fokon 45 percig sütjük. Ezután levesszük a fóliát és további 15-20 perc alatt ropogósra sütjük a szárnyakat. Mártogatóssal kínáljuk.
3 hozzászólás

Cynthia

6 éve, 10 hónapja és 19 napja

Ohh ezt biztosan megcsinálom a fiúknak a hétvégén csak egy kicsit nagyobb mennyiségben röhögő smiley

válasz erre

EszterSzabadkai

6 éve, 10 hónapja és 19 napja

Nagyon jó ötlet. röhögő smiley

válasz erre

Sandy

6 éve, 10 hónapja és 19 napja

röhögő smiley tökéletes kombó egy kis sörrel a pasiknak

válasz erre