Hozzávalók:
6 db sárgabarack
500 g csirkecomb
1 fej lila hagyma
30 g vaj
2 evőkanál olívaolaj
5 szál rozmaring
só, bors
6 evőkanál sárgabaracklekvár
1 teáskanál cayenne bors
2 gerezd fokhagyma
1 teáskanál füstölt pirospaprika
1 dl száraz fehérbor
Elkészítés:
Egy serpenyőben forrósítsuk fel a vajat és az olajat. Dobjuk rá a rozmaringok felét, majd a megfelezett barackokat. Pároljuk meg a barackok mindkét oldalát. A csirkecombokat sóval és borssal szórjuk meg, közben a megpárolt barackokat vegyük ki és a csirkéket kezdjük el sütni a serpenyőben.
Ha megsültek, akkor a barackokat, a cikkekre vágott hagymát és a csirkét egy tepsibe tesszük. a visszamaradt zsiradékba tesszük a fűszereket, a zúzott fokhagymát, a bort és a lekvárt. Addig főzzük, amíg szép sűrű nem lesz. Ezzel öntjük le a csirkecombokat. Szórunk rá még rozmaringot és az egészet előmelegített sütőben 180 fokon 15-20 percig sütjük.