Hozzávalók:
4 db csirkemell filé
1 db vöröshagyma
200 g csiperke gomba
fél csokor petrezselyemzöld
só, bors
250 g mozzarella
2 evőkanál olívaolaj
egy teáskanálnyi vaj
1 evőkanál rozsliszt
1 teáskanál fűszerpaprika
Elkészítés:
A húst mossuk meg és vékonyan szeleteljük fel. Sózzuk és borsozzuk a hússzeleteket. A hagymát vágjuk apróra, majd kevés olajon dinszteljük meg és adjuk hozzá a vajat, valamint a gombát. Kicsit pároljuk meg a gombát és szórjuk hozzá a petrezselymet.
A lisztet keverjük össze a fűszerpaprikával és forgassuk bele a húsokat. A húsok mindkét oldalát megpirítjuk és egy tepsibe tesszük. A húsokra pakoljuk a gombát és a szeletekre vágott sajtot. Meglocsoljuk a gombás olajjal, majd lefedve előmelegített sütőben, 180 fokon 25-30 perc alatt készre sütjük.