Hozzávalók:
700 g sertés rövidkaraj
1 evőkanál olívaolaj
140 g krémsajt
200 ml habtejszín
10 levél bazsalikom
150 g reszelt edami sajt
só, bors ízlés szerint
Elkészítés:
A húst vágjuk szeletekre vagy egyszerűbb ha szeletelt húst vásárolunk. Sóval és borssal szórjuk meg, majd kevés olajon, nagy lángon hirtelen süssük meg, hogy kérge legyen a húsnak. A krémsajtot és a habtejszínt keverjük ki, majd adjuk hozzá az összevágott bazsalikomot, sót és borsot. A hússzeleteket tegyük egy tálba, öntsük rá a krémsajtot, majd szórjuk a tetejére a sajtot.
Fóliával letakarva, 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük. Ezt követően vegyük le a fóliát és további 10-15 percig süssük.