Hozzávalók:
140 g kockasajt
4 db cukkini
100 g olajbogyó
50 g dió
1/2 csokor bazsalikom
1/2 csokor petrezselyem
100 g koktélparadicsom
50 g bacon
1 evőkanál zsemlemorzsa
só, bors
Elkészítés:
A cukkiniket mossuk meg alaposan, majd vágjuk őket félbe és a belsejüket kanalazzuk, vagy vágjuk ki. A bacont vágjuk kockákra és süssük meg őket egészen ropogósra. A sajtot keverjük össze a félbe vágott olívabogyókkal, a tört dióval, az apróra vágott petrezselyemmel és bazsalikommal, valamint a kisebbre vágott koktélparadicsomokkal.
A cukkiniket töltsük meg a sajtos keverékkel, valamint a baconnel és szórjuk meg a zsemlemorzsával, sóval és a borssal. Előmelegített sütőben 180 fokon 20 perc alatt készre sütjük őket.