23 °C
tiszta égbolt
2025. június 06., péntek
Norbert, Cintia

Sajtkrémes lazac

2018. március 06.
8.0571
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A lazac rendkívül egészséges alapanyag, amit többféle képen is el lehet készíteni, így aki nem nagyon kedveli a halakat, még talán az is meg fogja enni. A sajtkrémes lazacot nagyon könnyen el lehet készíteni és szinte bármit lehet mellé enni.
 


Hozzávalók:
4 db lazacfilé
60 g fokhagymás krémsajt
50 g alacsony zsírtartalmú krémsajt
20 g zsemlemorzsa
só, bors

Elkészítés:
A halszeleteket szórjuk meg pici sóval és borssal, majd tegyük őket egy tepsire. A krémsajtokat keverjük össze és kenjük meg vele a lazacszeleteket, ezután szórjuk meg mindegyiket zsemlemorzsával.

Előmelegített sütőben 180 fokon 25-30 perc alatt készre sütjük a halszeleteket. Ezután már lehet is őket fogyasztani. Megszórhatjuk még petrezselyemmel vagy egy kis citromlével.
1 hozzászólás

zsebibaba

7 éve, 10 hónapja és 16 napja

Hmmm ez nem is rossz. És nem kell agyon ízesíteni.

válasz erre