Hozzávalók:
140 g liszt
csipet só
fél teáskanál élesztő
85 ml víz
1 nagy evőkanál olívaolaj
5-6 koktél paradicsom
2 szál friss rozmaring
1-2 evőkanál olívaolaj
durva tengeri só
Elkészítés:
Egy tálba szórjuk bele a lisztet, a sót, az olívaolajat és az élesztőt. Egy kicsi melegítsük meg a vizet és öntsük a liszthez. Az egészet alaposan dolgozzuk össze. Dagasszuk néhány percig, amíg a tészta szép fényes nem lesz. Ezután egy olívaolajjal kikent tepsibe terítsük bele a tésztát, kicsit nyomkodjuk meg az ujjunkkal, majd takarjuk le és hagyjuk kelni.
Ha megkelt, akkor ujjunkkal ismét picit megnyomkodjuk és meglocsoljuk olívaolajjal. Rátesszük a félbevágott paradicsomokat, a rozmaringleveleket és a durva tengeri sót. Előmelegített sütőben 190 fokon 35-40 perc alatt megsütjük.