Hozzávalók:
6 db csirkecomb
2 ág rozmaring
2 teáskanál citromhéj
2 evőkanál citromlé
3 gerezd fokhagyma
2 teáskanál só
1 teáskanál bors
olívaolaj
4 gerezd fokhagyma
3 db mogyoróhagyma
Elkészítés:
A friss rozmaringot, a citromhéjat, levet, fokhagymát és sót, borsot tegyük egy aprítóba, adjunk hozzá olajat és alaposan aprítsuk össze. Az így kapott szósszal kenjük meg a csirkecombokat és tegyük félre őket pácolódni egy órát. Egy serpenyőbe tegyünk még egy kevés olajat és kezdjük el nagy lángon megsütni a csirkéket.
3-4 percig süssük őket minden oldalukon, majd vegyük lejjebb a hőfokot és alacsonyabb lángon további 15 percig süssük. Közben dobjuk mellé a maradék fokhagymát és mogyoróhagymát.