14 °C
erős felhőzet
2024. október 15., kedd
Teréz

Ropogós rántott csirkeszárnyak

2017. március 01.
8.2371
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ma egy újabb rántott étel receptjét mutatjuk meg, mely igazi ropogós finomság és ezt még a pasik is fogyaszthatják például meccsnézés közben. A csirkeszárnyakat érdemes ketté vágni, így még könnyebb őket elkészíteni és persze fogyasztani.


Hozzávalók:
10 db egész csirkeszárny

liszt
2 db tojás
panírmorzsa
olaj

Elkészítés:
A csirkeszárnyakat vágjuk darabokra, majd sózzuk alaposan be a húsokat. Ezután pihentessük őket fél órát. Jöhet a panír. Először a lisztben megforgatjuk a húsokat, majd jöhet a tojás és a panír, majd ismét a tojás és a panír. A dupla panírtól sokkal ropogósabb és finomabb lesz a csirkeszárny.

Végül bő forró olajban süssük ki a csirkeszárnyakat és tálaljuk valamilyen mártogatóssal vagy salátával.
4 hozzászólás

EszterSzabadkai

8 éve, 3 hónapja és 11 napja

KFC-s csirkeszárnyakat nagyon szeretem. mosolygó smiley

válasz erre

bonita

8 éve, 3 hónapja és 12 napja

Egyben szoktam hagyni, nem szedem szét.

válasz erre

Sonci

8 éve, 3 hónapja és 12 napja

Combot és a mellet jobban kedvelem.

válasz erre

hemberender

8 éve, 3 hónapja és 12 napja

Sör mellé tökéletes röhögő smiley

válasz erre