Hozzávalók:
450 g kelbimbó
500 g gnocchi
1 db citrom
60 ml olívaolaj
só, bors
6 evőkanál vaj
1/2 teáskanál méz
reszelt parmezán sajt
Elkészítés:
A gnocchit főzzük ki enyhén sós vízben, majd szűrjük le és tegyük félre. Közben a kelbimbókat tisztítsuk meg és vágjuk negyedekre. Egy serpenyőbe tegyünk olajat, majd dobjuk bele a kelbimbót és kezdjük el pirítani. Sózzuk és borsozzuk a zöldséget. Reszeljünk rá citromhéjat.
Ha megpirultak a zöldségek, akkor vegyük ki és tegyük őket félre. A megfőtt gnocchit tegyük a serpenyőbe és szintén pirítsuk meg néhány perc alatt. Ha megpirultak, akkor hozzáadjuk a vajat, a mézet és megszórjuk fűszerekkel. Végül hozzákeverjük a zöldséget és reszelt parmezánnal tálaljuk.