Hozzávalók:
2-3 szelet rántott hús
zsemle vagy buci
2-3 saláta levél
csalamádé vagy káposztasaláta
uborka
ízlés szerint ketchup, majonéz, mustár
Elkészítés:
Először elkészítjük a rántott húsokat a szokásos módon, majd megvárjuk míg jól lecsöpög róla az olaj és hagyjuk kihűlni. Amint a rántott hús kihűlt, kezdjük el összeállítani a szendvicsünket.
Ehhez először a bucit vagy a zsemlét vágjuk ketté, megkenhetjük az alját egy kevés majonézzel vagy mustárral, ki hogy szereti, majd jön a salátalevél, a rántott hús és rápakoljuk a csalamádét vagy a káposztasalátát és az uborka szeleteket.
Aki szeretné, az tehet bele sajtot és paradicsomot is pluszban. Ezt követően mehet rá ismét valamilyen szósz, vagy ketchup. Melegen, hidegen egyaránt fogyasztható.