Hozzávalók:
100 g quinoa
185 ml víz
1 db tojás
oregánó
só, bors
kevés fokhagymapor
50 g reszelt parmezán
paradicsom szósz
reszelt sajt
Elkészítés:
A quinoat mossuk át, majd tegyük egy lábosba a vízzel együtt. Melegítsük fel és főzzük addig, amíg teljesen magába szívja a vizet. Ezt követően fedjük el, hogy még párolódjon egy kis ideig végül pedig hagyjuk kihűlni. Ezután keverjük hozzá a tojást, a fűszereket és a parmezánt.
A tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük és elegyengetjük. Előmelegített sütőben 200-220 fokon 15 perc alatt megsütjük, majd megkenjük paradicsomszósszal és ízlés szerinti feltéteket teszünk rá. Megszórjuk sajttal és ismét 15 percre a sütőbe toljuk. Végül frissen, forrón tálaljuk.