25 °C
kevés felhő
2025. június 03., kedd
Klotild

Parmezános sült ricotta

2017. március 26.
8.4092
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A parmezános sült ricotta nagyon hasonlít egy egyszerű rántottához. Rengeteg benne a fehérje és elég energiát ad a reggeleken. Könnyen és gyorsan össze lehet dobni.


Hozzávalók:
125 g ricotta
50 g zsírszegény túró
1 tojás
1 evőkanál liszt
20 g parmezán
3-4 szelet füstölt házi sonka
só, bors
friss bazsalikom
friss petrezselyem

Elkészítés:
A ricottát és a túrót keverjük össze, majd adjuk hozzá a tojást és a lisztet. A sonkát kockázzuk fel, adjuk a keverékhez. A sajtot reszeljük bele. Beleszórjuk a fűszereket és az egészet egy kevés vajon megsütjük úgy, mint a rántottát.

Figyeljünk, mert nagyon hamar megsül. Végül tálalásnál szórjuk meg még friss fűszerrel.
2 hozzászólás

EszterSzabadkai

8 éve, 10 hónapja és 21 napja

Jól hangzik mosolygó smiley

válasz erre

Mirjam

8 éve, 10 hónapja és 22 napja

Egészen egyszerü kis recept.

válasz erre