Hozzávalók:
500 g csirkemell
200 g gomba
3 dl paradicsompüré
2 db paradicsom
2 gerezd fokhagyma
1 ág bazsalikom
3 evőkanál olívaolaj
1 db vöröshagyma
só, bors
Elkészítés:
A csirkemellet és a gombát vágjuk szeletekre, a paradicsomot kisebb kockákra, a hagymát karikákra. Egy serpenyőben hevítsük fel az olajat, majd pároljuk meg rajta a hagymát. A csirkét sóval és borssal szórjuk meg, majd dobjuk be a hagyma mellé. Nagy lángon néhány percig sütjük mind két oldalát, ezután rádobjuk a paradicsomot, a pürét és a zúzott fokhagymát.
Mehet bele a bazsalikom is és végül a gombát is szórjuk bele. Közepes lángon főzzük az egészet addig, amíg a csirke megsül és a gomba is puha lesz.