Hozzávalók:
250 g koktélparadicsom
4-5 db szárított paradicsom
1 bögre kuszkusz
1 gerezd fokhagyma
olívaolaj
1 evőkanál citromlé
friss kakukkfű
2 db kisebb uborka
100 g feta sajt
friss bazsalikom
só, bors
Elkészítés:
A kuszkuszt főzzük meg kétszeres mennyiségű sós vízben, majd hagyjuk kicsit hűlni. Kevés olajat locsoljunk rá. Egy nagy tálban keverjük össze az 1 evőkanál olívaolajat, a citromlevet, a zúzott fokhagymát, a kakukkfüvet, 1/4 teáskanál sót és kevés borsot. Ebben forgassuk meg a kihűlt kuszkuszt.
A paradicsomokat vágjuk össze, a szárított paradicsomot szintén, valamint az uborkát. Keverjük a kuszkuszhoz. Végül mehet hozzá a friss bazsalikom és a feta sajt. Jól összekeverjük a salátát és már lehet is tálalni.