0 °C
enyhe havazás
2023. december 10., vasárnap
Judit

Otthoni hámlasztás a The Body Shop segítségével

2017. május 19.
9.2921
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A húszas éveinkben elkezd egyre fakóbbá válni a bőrünk, mely a sejtek megújulásának természetes lassulása miatt van. Éppen ezért fontos, hogy arcápolási rutinunkba beillesszük az otthoni hámlasztást, mely most még könnyebb lesz a The Body Shop legújabb arcápolási termékeivel.
 


Miért fontos a heti rendszerességű hámlasztás?

A hétköznapokban rengeteg szennyeződés tapad a bőrre, amit egyszerű arctisztítás során nem biztos, hogy maximálisan el tudunk tüntetni, ráadásul az elhalt hámsejteket sem lehet egy általános arcmosással eltávolítani. Emiatt a bőr fakóbbnak és fáradtabbnak tűnik, plusz nem képes megfelelően lélegezni sem. A különböző radírozó termékek segítségünkre lehetnek, de érdemes kipróbálni az otthoni hámlasztást is.

Drops of Youth hámlasztó gél

A hámlasztó géles formulájának köszönhetően könnyedén távolítja el a mélyebben lerakódott szennyeződéseket az arcról, valamint az elhalt hámsejteket, miközben növényi őssejtekkel segít megőrizni annak fiatalos kinézetét. Így a bőr fiatalos, friss és puha lesz. Elég hetente 2-3 alkalommal használni kiegészítés képen az arcápolási rutin során.

Használata egyszerű: az összes smink eltávolítása után, két pumpálásnyi adagot nyomunk a kezünkbe, majd körkörös mozdulatokkal felvisszük a bőrre. Azonnal elkezd hatni és egyből elkezd leesni a rengeteg szennyeződés. Érdemes csap felett elvégezni a hámlasztást. Végül pedig mossuk meg az arcot, tonizáljunk és hidratáljunk.

Otthoni hámlasztás a The Body Shop segítségével - 2. kép

C-vitaminos hámlasztó gél

Hasonlóan, a Drops of Youth hámlasztó gélhez, ez is képes eltávolítani a mélyen megülő szennyeződéseket, valamint az elhalt hámsejteket. A termékben található C-vitamin pedig segít ragyogóvá varázsolni az arcbőrt. Használata ugyan úgy zajlik mint az előző hámlasztó gélnél.
2 hozzászólás

kalifa

7 éve, 1 hónapja és 14 napja

Ilyen hámlasztó géllel még nem találkoztam.

válasz erre

Linda

7 éve, 1 hónapja és 15 napja

C Vitaminos arckrémet használom és az nekem tökre bevált.

válasz erre